Megat siirtyvät vuodelle 2022

24.05.2021

Niin kuin monet muutkin tapahtumat, kätköilytapahtuma "Luonnostaan Villi" on päätetty peruuttaa ajankohtana 24.7.2021. Tänään 24.5.2021, Luonnostaan Villi -tapahtuman johtoryhmä ilmoitti seuraavaa:


" Hei kaikki luonnostaan villit ja megaan ilmoittautuneet!

Megan suunnittelun johtoryhmä on alueen johtavien lääkäreitten suositusten johdosta joutunut siirtämään Megan ajankohtaa vuodella eteen päin. Uusi aika on la 23.07.2022 ja paikka pysyy samana eli Laivakankaan ravirata Torniossa.

Tämän päätöksen taustalla on tietenkin COVID-19 -pandemia. Meistä kukaan ei pysty sanomaan, mikä pandemian tilanne alueellamme on heinäkuun lopulla. Tämä siirto on varotoimenpide, jonka kanssa joudumme nyt elämään.

Toivon mukaan tilanne on rauhoittunut vuoden 2022 kesällä ja pystymme järjestämään entistä paremman Megan. Toivomme, että jokainen joka on suunnitellut tulevan Megaan pääsee tulemaan viimeistään ensi vuonna. Mielenkiintoisia kätköjä, paikkoja ja tapahtumiakin Meri-Lapin alueella on tälläkin hetkellä, joten jokainen on tietenkin tervetullut Meri-Lappiin myös tänä kesänä.

Majoitusvarauksia tehneet voivat olla yhteydessä omaan majoitusliikkeeseen ja sopia jatkoista. Perämeren kansallispuistoon ja muihin lähisaariin on mahdollista päästä Megan peruutuksesta huolimatta.

Megan nettisivuja www. luonnostaanvilli.fi päivitetään.

Luonnostaan Villi -tapahtuman johtoryhmä "


Siniset Ajatukset MEGA - siirtyi myös vuoteen 2022

Kajaanin Latu ry:n geojaos teki jo 21.4.2021 päätöksen siirtää tapahtumaa vuodella. Tässä heidän ilmoituksensa siirrosta:

" Järjestäjätiimi on tehnyt päätöksen siirtää megaa vuodella eteenpäin. Uusi tapahtumapäivä on 11.6.2022. Paikkana on edelleen Vuokatin urheiluopisto. Kenellekään ei liene yllätys, että syynä tähän on koronapandemian tilanne.

Kainuussa on jatkettu kokoontumisrajoituksia toukokuun loppuun saakka. Urheiluopistolla on tällä hetkellä voimassa ehto tapahtumille, että jokaisella osallistujalla pitää olla negatiivinen koronatesti. On todennäköistä, että osa rajoituksista helpottuu alkuperäisen megan ajankohtaan mennessä, mutta merkittävä osa niistä jää voimaan.

Järjestäjätiimi haluaa tarjota osallistujille ainutlaatuisen elämyksen. Vuokatti on paikkana kertakaikkisen upea ja hyvien yhteistyökumppaneiden avulla megaan on saatu poikkeuksellista ja elämyksellistä ohjelmaa. Osa näistä suunnitelmista on kariutunut koronarajoituksien vuoksi. Järjestäjätiimi ei halua megasta tynkää vaan se halutaan pitää kaikilla herkuilla. Niinpä megan siirtäminen ajankohtaan, jossa kokoontumisrajoituksia ei ainakaan nykyisessä mittakaavassa ole, on ainoa oikea vaihtoehto.

Vuokattiin voi silti tulla kätköilemään ja kokemaan elämyksiä omaan tahtiin. Alueelle on tullut runsaasti uusia ja monipuolisia kätköjä, joilla voi tietenkin käydä normaalisti. Majoituspaikat ovat auki, tosin sielläkin huomioidaan tällä hetkellä normaalit koronarajoitukset. Muista kuitenkin huolehtia majoitusvarauksestasi itse, jos olet sellaisen jo varannut.

Tavataan Sinisten ajatusten teemalla vuonna 2022.
Turvallista kätköilykesää kaikille <3 "

On ilo huomata, että molemmat megat on ollut mahdollista siirtää tulevalle kesälle. 

Toivotamme molemmille talkooryhmille kovasti voimia uurastukseen!

Kirjoittanut: H.Ö