Neljä matkamuistoa tarjolla

11.04.2021

Tämä mahtava harrastuksemme starttasi vuonna 2000. Nyt 20 vuotta myöhemmin itse geokätköilijät ovat edelleen löytötieteen parhaita asiantuntijoita. Viime aikoina geokätköjen innovatiiviset piilottajat ovat luoneet Adventure Lab® sovelluksessa uusia seikkailuja ja elämyksiä toisille kätköilijöille. Seikkailut monipuolistuivat äskettäin, kun sovellusta päivitettiin siten, että se mahdollistaa nykyään monivalintakysymykset.

Oletko ottanut nämä mukavat LAB-seikkailut mukaan omiin kätköilyreissuihisi? Jos vastasit edelliseen kysymykseen "En", niin nyt jos koskaan kannattaa Adventure Lab -kätköt ottaa ohjelmistoon. Ne monipuolistavat löytökokemuksen. Saat paljon enemmän irti tällä hauskalla kätkötyypillä!

Kuinka löydän Adventure Lab -kätköt?


Lataa Adventure Lab® -sovellus Androidille tai iOS: lle ja aloita pelaaminen! Avaa sovellus, siirry profiiliisi ja kirjaudu sisään omalla nimimerkilläsi. Valitse lähellä oleva LAB-seikkailu kartalta tai luettelosta. Kuvauksesta saat lisätietoja seikkailusta. Aloita seikkailukierros ja siirry lähimpään ohjelmassa esitettyyn sijaintiin. Noudata kuvauksen ohjeita. Etsi ja kirjoita LAB-kätkön kysymykseen vastaus. Kun olet lähettänyt oikean vastauksen, ansaitset Adventure Lab kätkölöydön kätköily-tilastoihisi ja 10 pistettä tulostaulukollesi. Käy kaikissa Lab-adventuren sijainneissa. Kirjoita ratkaisut jokaiselle sijainnille seikkailujen suorittamiseksi. Arvioi seikkailu ja kirjaa kätkökokemuksesi! 

 Löydä Adventure Lab -kätköjä tai muita kätkötyyppejä aikavälillä 12.04. - 11.07.2021 ja voit ansaita jopa neljä tieteellistä matkamuistoa. Otatko haasteen vastaan???

Kuinka pelata

Kerää pisteitä geokätköily-taulukkoon kirjaamalla Adventure Lab -kätköt ja muut kätkötyypit aikavälillä 12.4- 11.7.2021. Voit ansaitse jopa neljä uutta matkamuistoa keräämällä 300 pistettä kampanjan aikana.

Mitkä ovat neljä matkamuistoa, jotka voin ansaita?


Rakettitiede: 50 pistettä

Geologia: 100 pistettä

Ympäristötiede: 200 pistettä

Futurologia: 300 pistettä

 Kuinka voin ansaita pisteitä?


Löydä Adventure Lab Kätkö (kokonainen sarja): 10 pistettä 

Löydä kätkö, joka on ansainnut yli 10 suosikkipistettä: 9 pistettä

Löydä Earthkätkö: 8 pistettä

Löydä Mysteerikätkö: 7 pistettä

Löydä Multi-kätkö: 6 pistettä

Löydä kätkö*: 5 pistettä * Kirjaus muille kirjatuille kätkötyypeille

Kätkökirjauksesta voi ansaita enintään 10 pistettä.

Voinko liittyä haasteeseen milloin tahansa?


Tietysti! Jos et aloita heti, sinulla on vielä mahdollisuus ansaita kaikki neljä matkamuistoa, kun keräät pisteet 11. heinäkuuta 2021 mennessä. Muista kirjata löydösi viimeistään 14. heinäkuuta 2021 keskipäivään UTC mennessä ansaitaksesi matkamuistot.

Missä voin nähdä matkamuistoni? Heti kun keräät tietyn määrän pisteitä, siihen liittyvä matkamuisto päivittyy automaattisesti profiilillesi. Matkamuistot näkyvät profiilissasi Geocaching.com-sivustolla ja Geocaching®-sovelluksessa matkamuisto-välilehden alla.

Kirjoittanut: HÖ