Päivitä kätköilysovelluksesi, saat yllätyksen!

17.02.2021

Elämässä on merkittäviä vaiheita, joissa opettelet ryömimään, konttaamaan, otat ensi askeleet, aloitat koulun, valmistut ammattiin jne. Kätköilijälläkin tapahtuu kehittymistä: teet ensilöydön, viidennen, sadannen, ehkä tuhannen tai jopa 10 000 löytöä. Tällaisia edistysaskeleita sanotaan virstanpylväiksi.

Kun kehityt kätköilijänä, siirryt helpoista kätköistä vaikeampiin toteutuksiin, haluat haastaa itseäsi! Kaikki kätköilysovellukseen kirjaamasi löydöt tilastoituvat geocaching.com-sivustolle. Niitä voi tarkistella monilla erilaisilla tavoilla, kuten sijainnin, lukumäärän, nimen tai vaikka tähdityksen mukaan. Löytöjen tähdityksien tilastointiin on mm. kehitetty Vaikeus/maastoruudukko.

Geocaching®-sovellukseen on nyt lisätty uusia toimintoja premium-jäsenien käyttöön. Profiilin alta löytyy uutena ominaisuutena "Statistics", jonka alta löytyvät sekä virstanpylväät että vaikeus- ja maastoruudukko. Nämä toiminnot auttavat suunnittelemaan erilaisia löytötavoitteita ja ne helpottavat tilastojen seuraamista sekä ovat kivana lisänä aktiivisesti tilastoja seuraavalle kätköilijälle.

Toiminnot tulevat käyttöösi, kun päivität sovelluksen. Joko olet käynyt katsomassa omat virstanpylvääsi?

Kirjoittanut: H.Ö