Sovellusuutisia!

15.04.2021

 Kauan on toivottu ja odotettu, että Adventure -LAB kätköt löytyisivät virallisesta Geocaching® kätköilysovelluksesta. Kätköilijöiden toiveita on nyt kuultu! Uusimmasta päivityksestä (12.4.2021) nämä Lab-kätköt löytyvät.

 Ne näkyvät Premium-käyttäjille. Muistathan, että sinulla tulee silti olla edelleen Adventure-Lab sovellus, koska peli itsessään pelataan yhä siellä. 

Klikatessa kuvaketta, Geocaching® sovellus siirtää sinut automaattisesti Lab-sovellukseen, jossa itse peli pelataan. Suoritettuasi seikkailun, muuttuu kuvake kätköily-sovelluksessa hymynaamaksi.

Samassa päivityksessä karttojen ilmakuvat ovat selkeytyneet jo pelottavan tarkoiksi. Jopa maaseudulla talot, pihapiirit ja hyvin pienetkin yksityiskohdat erottuvat.

Myös sovelluksen ulkoasu on kokenut täydellisen remontin. Kun profiili ja valikot löytyivät ennen yläreunasta, nyt ne on sijoitettu alareunaan, samoin kuin muutkin valikot. Ainoastaan kätkön etsintä- ja suodatin-työkalut löytyvät valikon ylälaidasta.

Oman kokemukseni mukaan sovelluksen uusiminen aiheutti harmaita hiuksia, koska kaikki tutut työkalut olivat alkuun hukassa. Nopeasti sovelluksen kuitenkin oppii. Jo parin päivän käyttökokemuksen jälkeen voin itse jo todeta, että tämä uusi päivitys on edeltäjäänsä huomattavasti selkeämpi ja parempi.

Kirjoittanut: HÖ