Kolme geopolkua MEGAan

05.02.2021

Suomessa MEGA-tarjontaa on vuonna 2021 yltä kyllin. Jo kolmas suurtapahtuma on julkaistu!

Mahtavaa huomata kuinka tapahtumajärjestäjät laittavat itsensä likoon, tarjotakseen meille kätköilijöille uusia elämyksiä ja ideoita reissusuunnitelmiin!

Mega tapahtumat ovat mitä parhain tapa tavata toisia geokätköilijöitä, tutustua uusiin kätköilijöihin ja tietysti oppia lisää kätköilystä! 

Kesäkuun MEGA Sotkamossa

Vuoden ensimmäinen geopolku kulkee Sotkamoon. "Siniset Ajatukset" järjestetään Vuokatin urheiluopistolla, lauantaina 12.6.2021

Sivustolla annetaan ohjelmasta jo varovaista vihiä:

Kuntamiitit ja alueella pidettävät miitit, Bingo, Bongaa-kisa lapsille, Kajaanin Ladun järjestämät kurssit (melontakurssi, maastopyöräily, retkeily), letun- ja makkaranpaisto, painantapaja, myyntikojuja yms.

Ja jos et ole vielä Kainuussa käynyt, haluat varmaan tietää, että Kainuun alueelta löytyy poikkeuksellisen paljon hienoja kätkötoteutuksia ja geopolut kulkevat upeissa maisemissa!

 Lisätietoja Siniset Ajatukset - tapahtumasta löydät  >täältä<

Heinäkuun MEGA Torniossa

Heinäkuussa geopolku johdattaa pohjoisemmaksi, sillä Meri-Lapissa tapahtuu! Tarjolla on Kesän toinen MEGA, Torniossa Laivakankaan raviradalla.  "Luonnostaan villi" -MEGA tapahtuman lokikirja on luvattu pysyvän auki lauantaina 24.7.2021 kello 10:00-16:00

Ohjelmaa ei ollut vielä saatavilla tätä blogia tehtäessä, mutta se tarkentunee piakkoin MEGA-sivustolle.

Lisätietoja tapahtumasta löydät  >täältä< 

Elokuun MEGA Lahdessa

Ja tänä vuonna päästään takuulla "Puusta pitkälle" - Koska se on muodostunut Lahdessa järjestettävän MEGA-tapahtuman nimeksi. Tämän tapahtuman geopolku kulkee keskellä kaupunkia, sillä tapahtuma järjestetään Sibeliustalon Metsähalliissa  7.8.2021 kello: 12:00-20:00 


Ohjelma tarkentuu myöhemmällä aikataululla. 

Lisätietoja tapahtumasta löydät  >täältä<


Minne sinun geopolkusi vie?

Vaikka kesään on vielä aikaa, niin nyt jo kannattaa ilmoittautua tapahtumaan/tapahtumiin, minne sinun geopolkusi vie. Nämä kirjauksethan eivät ole  sitovia, mutta auttavat järjestäjä-tahoa arvioimaan väkimäärää.

Pääset kirjaamaan halutessasi alla olevien linkkien kautta Will Attend-lokin 

Sotkamo         Tornio         Lahti


Kaikki kolme tapahtumaa tarjoavat meille parastaan ja elämyksiä on luvassa georepun täydeltä! 

Toivotamme kaikille MEGA-järjestäjille voimia rutistukseen, sekä muille kätköilijöille mielenkiintoista suunnittelu-aikaa tapahtumia odottaessa!

Kirjoittanut: H.Ö