Minun tarinani

Hei! Olemme geokätköilyä harrastava perhe Kokkolasta. Perheeseemme kuuluvat äiti, isä ja kaksi nyt jo aikuista poikaa. Perheemme sai alkukosketuksen geokätköilyyn keväällä 2009. Nuorempi pojistamme oli tuolloin koulussa kuullut geokätköilystä. Samoihin aikoihin ystäväperheemme "Ahde" oli aloittanut geokätköilyn. Näin äiti-Torkkeli sai infoa sekä...

Kaikki alkoi kun siskoni Tanjuli08 kanssa kävimme Imatralla 29.10.2014 ja hän näytti ensimmäisen kätkön "Mannanmäki" , jonka minä löysin. Taisi antaa tarkoituksella löytää. Joka tapauksessa olo oli kuin 5 vuotiaalla, joka saa yllätyslahjan.

Jos minun pitäisi yhdellä lauseella kuvailla, miten päädyin tähän pisteeseen, geokätköilijäksi, olisi kuvaavin lause todennäköisesti: "Ei tässä näin pitänyt käydä." Tuon lauseen tarkoitus ei kuitenkaan ole tässä tapauksessa negatiivinen.

Useasti kuulee useamman vuoden geokätköilyä harrastaneilta "kätköily-konkareilta", kuinka heidän aikomuksensa ei ollut "hurahtaa geokätköilyyn." Tai ainakaan mitenkään kovin aktiivisesti harrastaa.

Piskuinen auto ajoi Seinäjoelta päin kohti Vimpeliä, S ajoi ja minä istuin pelkääjän paikalla. Autossa rupatellen oli oikein mukavaa, kahdella puheliaalla ihmisellä kun juttua riitti. S kaarsi levikkeelle: " Koneiston täytyy saada kahvia". Niinpä kävimme tutulta pehmiskauppiaalta ostamassa kahvit. Hytisin kylmästä. Tuo pimenevä toukokuinen ilta...