Uutiset

Niin kuin monet muutkin tapahtumat, kätköilytapahtuma "Luonnostaan Villi" on päätetty peruuttaa ajankohtana 24.7.2021. Tänään 24.5.2021, Luonnostaan Villi -tapahtuman johtoryhmä ilmoitti seuraavaa:

Kauan on toivottu ja odotettu, että Adventure -LAB kätköt löytyisivät virallisesta Geocaching® kätköilysovelluksesta. Kätköilijöiden toiveita on nyt kuultu! Uusimmasta päivityksestä (12.4.2021) nämä Lab-kätköt löytyvät.

Tämä mahtava harrastuksemme starttasi vuonna 2000. Nyt 20 vuotta myöhemmin itse geokätköilijät ovat edelleen löytötieteen parhaita asiantuntijoita. Viime aikoina geokätköjen innovatiiviset piilottajat ovat luoneet Adventure Lab® sovelluksessa uusia seikkailuja ja elämyksiä toisille kätköilijöille. Seikkailut monipuolistuivat äskettäin, kun...

Myöhään illallalla koetaan historiallisia hetkiä, kun Marsin pinnalle laskeutuu Perseverance Rover -mönkijä. Hetki on geokätköilijöille erityisen innostava ja kiinnostava, koska Nasan lähettämä mönkijä on ensimmäinen geokätköilijöiden seurattavissa oleva travelbug-kulkija Marssissa!

Elämässä on merkittäviä vaiheita, joissa opettelet ryömimään, konttaamaan, otat ensi askeleet, aloitat koulun, valmistut ammattiin jne. Kätköilijälläkin tapahtuu kehittymistä: teet ensilöydön, viidennen, sadannen, ehkä tuhannen tai jopa 10 000 löytöä. Tällaisia edistysaskeleita sanotaan virstanpylväiksi.

Suomessa MEGA-tarjontaa on vuonna 2021 yltä kyllin. Jo kolmas suurtapahtuma on julkaistu!