Ystävänpäivärieha Someronmajalla

Haapajärvellä järjestettiin ilmainen ystävänpäivärieha 14.2.2020. Väkeä oli paikalla noin 200 henkilöä. Tunnelma oli rento, aktiviteetteja moneen lähtöön ja lapset ja aikuiset osallistuivat eri harraste-pisteille. 

Haapajärven 4H-yhdistys toi tapahtumaamme arvoituksia ja askartelua. 

Tiiperin Tupa tuli Kalajoelta asti pitämään tapahtumaamme kankaanpainanta-pistettä, samalla yritys piti pienimuotoista mutta sitäkin näyttävämpää tuotekauppaa esillä.

Haapajärven Sporttia esitteli pihalla suksivalikoimaa ja sisällä yrityksellä oli tarjolla vaate-esittelyä.

Keskitalon talli ei päässyt tapahtumaan ylitsepääsemättömän esteen vuoksi, joten heidän heposen korvasi Haapajärvinen Lilja-poni kärryineen. Lilja poni sai osakseen valtavan suosion ja ansaitsemansa huomion. Kärrykyytien välillä silittäjiä ja rapsuttajia oli välillä jonoksi asti. 

Pihalla oli nuotiopiste, jossa saattoi käydä paistamassa yhdistyksen tarjoamat makkarat. grillattava kelpasikin pakkaspäivänä iloisille tapahtumavieraille. 

Geopolku Ry:llä oli ulkona harjoitus-geokätköjä, sekä lapsille suunnattu heijastinkätkösarja, jota saattoi kiertää yhdistyksen tehokkaita otsalamppuja käyttäen. Suoritettuaan reitin, lapsi / lapsenmielinen sai diplomin ja pienen palkinto-hyväskän.

 Sisälle Geopolku Ry oli rakentanut huoneen, jossa pääsi kokeilemaan UV-lampun toimintaperiaatetta. Yhdistys ylläpiti myös kioskia ja tarjosi vieraille ilmaista kahvia, teetä ja mehua.

Meillä oli mahtava tapahtuma, Kiitos kaikille vieraille!